Contact
Vondelstraat 20, 7651GJ Tubbergen,
hello@bulld.digital
Tel: 0546-760780
Work, work, work!
create@bulld.digital

Bedankt voor je aanvraag!

Wij gaan ons voorbereiden op jouw gesprek. We gaan graag met jou rond de tafel om jouw wensen en behoeftes door te spreken. Zodat jij de volgende stap kunt zetten met jouw onderneming. Tot snel!

Stap 2 van 2

Uitgelichte klantbeoordelingen:

Al een paar jaar ben ik klant bij Bulld en ik ben heel tevreden over de manier waarop Sander met me meedenkt en met oplossingen komt voor mijn website. Ik ervaar het contact met Sander als oprecht en betrokken. Toen ik startte bij Bulld leverde ik een website aan die totaal niet werkte. Ze mochten dus eerst de boel weer op de rit zien te krijgen. Bulld heeft me geholpen om de website niet alleen qua lay out, maar ook qua gebruiksvriendelijkheid voor de bezoekers te optimaliseren. Ik ben heel erg blij met Bulld en het persoonlijke contact en zie mezelf nog lange tijd klant blijven.

Josja Koelink

De Maskerbloem

Ik kwam bij Bulld met de vraag om een drop-shipping webshop te bouwen in beamerlampen. Dat is in uitvoerig detail besproken en gerealiseerd. Onze webshop haalt nu alle lampen op uit een externe database en de order gaat gelijk naar de leverancier. Perfect! Ik heb er dankzij de extra ondersteuning en hosting geen omkijken meer naar. Sander is een vast aanspreekpunt voor mij en iemand met kennis van zaken.

Jeroen Faas

Beamerlampen.nl

Ik ben met Gasterij de bakker al jaren bij Bulld voor al onze website zaken en recentelijk het nieuwe ontwerp. Ik heb geen tijd en zin aan alle randzaken die met de website te maken hebben. Hosting, onderhoud en ondersteuning zijn dingen die ik los heb kunnen laten. Wetende dat Bulld een oogje in het zeil houdt. Als er iets is kan ik altijd even bellen of mailen.
Lekker simpel!

Simone Silder

Gasterij de Bakker