Contact
Vondelstraat 20, 7651GJ Tubbergen,
hello@bulld.digital
Tel: 0546-760780
Work, work, work!
create@bulld.digital

Klaar om te groeien?

Boek een call via onderstaand formulier zodat ons wij ons kunnen voorbereiden op jouw gesprek. We gaan graag met jou (geheel vrijblijvend) rond de tafel om jouw wensen en behoeftes door te spreken. Zodat jij de volgende stap kunt zetten met jouw onderneming.

Stap 1 van 2

Uitgelichte klantbeoordelingen:

Al een paar jaar ben ik klant bij Bulld en ik ben heel tevreden over de manier waarop Sander met me meedenkt en met oplossingen komt voor mijn website. Ik ervaar het contact met Sander als oprecht en betrokken. Toen ik startte bij Bulld leverde ik een website aan die totaal niet werkte. Ze mochten dus eerst de boel weer op de rit zien te krijgen. Bulld heeft me geholpen om de website niet alleen qua lay out, maar ook qua gebruiksvriendelijkheid voor de bezoekers te optimaliseren. Ik ben heel erg blij met Bulld en het persoonlijke contact en zie mezelf nog lange tijd klant blijven.

Josja Koelink

De Maskerbloem

Ik kwam bij Bulld met de vraag om een drop-shipping webshop te bouwen in beamerlampen. Dat is in uitvoerig detail besproken en gerealiseerd. Onze webshop haalt nu alle lampen op uit een externe database en de order gaat gelijk naar de leverancier. Perfect! We hebben al een leuke omzet gedraaid. Ik heb er dankzij de extra ondersteuning en hosting geen omkijken meer naar. Sander is een vast aanspreekpunt voor mij en iemand met kennis van zaken.

Jeroen Faas

Beamerlampen.nl

Al een aantal jaar hadden wij een webshop naast onze fysieke winkel. Deze webshop was zonder technische kennis lastig te beheren en hierdoor lieten wij de webshop langzaam versloffen. Wij zochten een bedrijf met vakkundige kennis om een nieuwe webshop te maken. Zo kwamen wij al snel uit bij Bulld.digital. Een bedrijf dat goed naar onze wensen luisterde en ons goed kon helpen. Het contact verliep van begin af aan prettig en er werd meteen een kennismakingsgesprek in onze winkel gepland. Op deze manier had Bulld een duidelijk beeld over ons bedrijf en onze werkwijze, met als resultaat: een mooie en vooral eenvoudig te gebruiken webshop. Wij zijn nog steeds iedere dag blij dat wij deze keuze hebben gemaakt. We hebben onze online omzet zien verdubbelen in een korte tijd!

Cindy & Tim Morsink

Morskink Dier & Hobby